Svi saloni lepote na jednom mestu
Frizerski Salon "ML" - Sarajevo
Dzemala Bijedica 33 | tel. 062-453-781,062-735-935 | web
CENOVNIK USLUGA
Frizerski Salon "ML"
frizerski-salon-
OCENI SALON
Opšti utisak
Usluga
Oprema
Ambijent
Zakazivanje
Cene
Opšti utisak
Usluga
Oprema
Ambijent
Zakazivanje
Cene
Frizerski Salon "ML"

Frizerski salon `ML` će se u narednom periodu potruditi da svoju kreativnost, iskustvo i vještine stavi u vašu kosu, kako bi ona izgledala savršeno i zadovoljila kriterije. Ukoliko želite izgraditi vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil frizerski salon `ML` vam upravo to i pruža.

Na samom dolasku ćete biti oduševljeni prijemom i dočekom stručnog tima, koji je zahvaljujući stručnoj edukaciji osvojio brojna priznanja. Salon nudi široki spektar usluga neovisno da li se radi o nekoj promjeni ili je to održavanje postojeće frizure. Muška i ženska populacija će biti zadovoljena kakvu god uslugu da poželi. Osim toga, preparati koje frizerski salon `ML` posjeduje prate najbolje standarde i nepogrešiv su izbor više frizerskih stručnjaka.

Izuzetan kvalitet svih usluga salona čine i tehnološke inovacije, koje se primjenjuju u njezi, stilizaciji i održavanju kose, zahvaljujući kojima sama norma kvaliteta bude učinkovitija i vidljivija. Moderna tehnologija ispunjava sve inostrane standarde, a tu je i ugodni i prijatni ambijent salona, u kojem ćete se osjećati kao kod kuće.

$user$
$date$
$comment$
Frizerske usluge
0