Svi saloni lepote na jednom mestu
WELLNESS STUDIO - Subotica
Park Rajhl Ferenca 11 | tel. 024 551 447,0600789158 | web
CENOVNIK USLUGA
WELLNESS STUDIO
wellness-studio-mapa
OCENI SALON
Opšti utisak
Usluga
Oprema
Ambijent
Zakazivanje
Cene
Opšti utisak
Usluga
Oprema
Ambijent
Zakazivanje
Cene
1
WELLNESS STUDIO
Pogledaj sve slike

WELLNESS STUDIO  je mnogo više od običnog kozmetičkog salona, po edukaciji zaposlenih, po kvalitetu i poreklu opreme koju koristimo, po izboru profesionalnih preparata sa kojima radimo...potpuno smo drugačiji od svih salona u Subotici i od velike većine u regionu.

 

NE RADIMO sa kineskim aparatima i NEMAMO kavitaciju! Zašto? Zato što želimo biti apsolutno sigurni u opremu sa kojom radimo i garantovati svojim klijentima i bezbedne i uspešne tretmane. 

 

Kod nas možete uspešno tretirati celulit, višak masnih naslaga i zategnuti kožu pomoću radiofrekventne tehnologije i aparata Apollo, poreklo Izrael (Pollogen, TriPollar RF).

Ukoliko želite ukloniti neželjene dlačice možete uraditi trajnu epilaciju čiju uspešnost garantuje takođe Izraelski proizvođač SharpLight

Za tretmane lica (zatezanje i antiaging) Vam nudimo mikrodermoabraziju (REVIDERM , Nemačka) i specifičnu metodu mezodermije BDR sistemom u kombinaciji sa voćnim kiselinama EU porekla.

 

Ukoliko želite trajnu šminku obrva, kapaka ili usana, dobro se raspitajte i razmislite da li želite da Vam neko seče lice noževima kroz tzv "Japansku metodu" ili želite da Vam se trajna šminka uradi onako kako treba, nemačkim aparatom, sterilnim aplikatorima, kontrolisanom dubinom unošenja boje, ,EU bojama sertifikovanim i odobrenim i u EU i u SRB...da Vam trajnu šminku uradi neko ko je već 15 godina EDUKATOR ispred nemačkog proizvođača aparata i opreme za trajnu šminku - GOLDENEYE...neko ko poštuje sve EU standarde po pitanju higijene, jednokratog pribora, bezbednosti klijenta...u tom slučaju se obratite nama a mi ćemo Vam objasniti sve detalje i omogućiti Vam da bezbedno dobijete ono što ste želeli.

$user$
$date$
$comment$
Depilacija
0
Kozmetičke usluge
0
Nega lica
0
Nega tela
0
Šminkanje
0
Solarijum
0
Tetoviranje
0