Portal za salone lepote
Brazilsko Ispravljanje Kose Keratinom -
Beograd Beograd 0 | tel. 064 3185694 | web
CENOVNIK USLUGA
Brazilsko Ispravljanje Kose Keratinom
brazilsko-ispravljanje-kose-keratinom-mapa
OCENI SALON
Opšti utisak
Usluga
Oprema
Ambijent
Zakazivanje
Cene
Opšti utisak
Usluga
Oprema
Ambijent
Zakazivanje
Cene
1
Brazilsko Ispravljanje Kose Keratinom
Pogledaj sve slike

Brazilski Keratinski tretman za ostecenu kosu, je najnapredniji, najbrzi i najefikasniji nacin da se vasa ostecena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.
STA JE KERATIN?
Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlaznosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlaznost. Keratin je generalno odgovoran za cvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlaznost u glavnom odgovorna za elasticnost, fleksibilnost, mekocu i njen prirodni, zdrav izgled.
Na zalost, ispravljivaci kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagadjenost, hemikalije u bazenima pa cak i svakodnevno tretiranje kose kao sto je cesljanje mogu da uniste nivo keratina i vlaznosti u kosi.
KAKO RADI:
Brazilski tretman je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio ostecenu kosu zamenjujuci njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.
Ovaj napredni tretman proizvodi keratnske nanomolekulue koje preobrazava u mikro granule koje su zatim ucesljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u ostecenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.
KAKO CETE PREPOZNATI DA JE VASA KOSA OSTECENA?
Vasa kosa ce izgledati i na dodir ce biti suva, slamasta i bez sjaja. Ako bi smo pazljivo pogledali nasu kosu pod mikroskopom videli bi ispucale, razdvojene delove, pa cak i manje otvore na dlaci.

Pomakom u naprednoj nanotehnologiji, naucnici u Brazilu su otkrili potpuno novi i trajni tretman kose koji moze da ‘vrati vreme unazad’ i obnovi strukturu vase kose vrativsi joj izgled koji je priroda originalno podarila: mekana, sjajna i zdrava.
Brazilski tretman koristi nanomolekularni keratin, molekuli toliko mali da je moguce staviti milione njih na vrh igle. Neverovatno fini i mocni molekuli keratina ulaze duboko u ostecene delove kose ispunjavajuci ih u potpunosti. Molekuli su zatim pricvrsceni za kosu sa drugim delovima kore dlake formirajuci trajni, pripadajuci keratin, bas kao prirodni. Rezultat je lepa, mekana i svilenkasta kosa superiornog izgleda i neverovatnog sjaja. Kosa momentalno postaje zdravija i laksa za odrzavanje.
Brazilski keratinski tretman bukvalno vraca zivot vasoj kosi. Obnova kose nakon prvog tretmana je u proseku 80% uspesna, 90% nakon drugog i 100% nakon treceg nanosenja. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj velicini, koji je onda pricvrscen za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka.
Brazilski keratinski tretman je jednostavno najbrzi, tehnicki najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspesna na svim vrstama kose ali najveci rezultati su postignuti na ekstremno ostecenoj kosi.

$user$
$date$
$comment$
Frizerske usluge
0