Portal za salone lepote
Nova frizura za 10 minuta

Za ona jutra kada imate svega 10 minuta vremena za spremanje, za one večeri kada vam je preostalo još petnaestak minuta do izlaska, i za one koji jednostavno ne znaju šta bi s kosom, ovih par brzinskih frizura i preporuka bi trebalo da reše problem manjka vremena za predivan i svež izgled. Ne treba vam mnogo strpljenja i vremena da dobijete frizuru iz kataloga. Pa, ako ste od onih koji se uvek spremaju u 5 do 12, verujemo da će vam ova rešenja pomoći. 

Neuredna pletenica sa strane

Ništa loše ne mislimo kada kažemo “neuredna”. Pletenica sa strane deluje slatko i romantično, pustite još po koji pramen sa druge strane lica da neobavezno pada i time uokvirite sliku. Ako ste i dalje u “hello kitty” fazi, dodajte neku upečatljivu, slatku šnalicu sa strane. Ova frizura je brza, lepa i naglašava nevinašce u vama.

Veliki cvet:

Kada dodje do onih dana kada jednostavno nemate pojma šta biste sa kosom, upotrebite neki veliki cvet. Može da bude u obliku šnale, ili možete da koristite onaj iz komšijske bašte. Zakačite ga u pundju, ili povucite jednu stranu kose na drugu i zakačite je. Ovaj dodatak na vašoj kosi je osvežavajući i odiše ženstvenošću.

Elegantan konjski rep/ić

Elegantan konjski rep je sofisticiran, šik i predstavlja samouverenu ženu. Ali, nije to samo običan konjski rep, koji vezujete dok vežbate u teretani. Lepo pokupite kosu, i ne previše visoko ga vežite. Ne sme da štrči ni jedna dlaka. Ova brza frizura je odlična ako se bavite odgovornim poslom ili ako hoćete da ostavite dobar utisak na pretpostavljene. Delovaćete puni samopouzdanja i spremni za nove zadatke.

 

Pufnasti konjski rep

Kad već pričamo o najobičnijem konjskom repu, ne smemo da zaboravimo i ovu zanimljivu frizuru. Na sredini potiljka vežite lagano kosu, a zatim je zatežite dok se ne podigne na visinu koja vam odgovara. Velikom četkom fenirajte rep na unutra, i dobije ovalan oblik, tako da kosa vizuelno deluje puna volumena. Obavezno nanesite lak za kosu koji bi trebao da održava željeni oblik.

Traka za kosu i rajf

Traka za kosu i rajf itekako mogu da vam posluže kao maska za savršenu frizuru. Osim što će sprečiti da vam kosa pada preko lica može da deluje i jako slatko. Cilj je sofisticiranost, tako da možete da odaberete one uske, šire, crne, sa veselom teksturom, jednobojne, sa tufnama, ima ih raznih, ali pazite da ne delujete kao da ste izašli sa časa osnovne škole, već neka bude primereno godinama i prilici. Ovi aksesoari za kosu su nezaobilazni za kreativne i otvorene osobe.

Ešarpa

 

Spremate se za odlazak na plažu i ne znate šta biste sa kosom? Izbor ešarpi je veliki, koristite one koji se slažu uz vaš kupaći kostim ili letnju haljinicu.
Možete ga vezati poput trake, dakle, presaviti na uže i zavezati sa strane, ili napraviti vid turbana. Ako ešarpu ne drži mesto, sa nekoliko ukosnica je zakačite i nema problema.
Pored toga što deluje šik, štiti kosu od sunca.

 

 

 

Rešenje za kratku kosu

Ako imate jako kratku kosu, jednostavno nanesite lak za kosu i razbarušite je prstima, ali se potrudite da ne izgledate kao da ste upravo preživeli udar struje. Neka deluje spontano. Uglavnom je kratka kosa jako zahvalna za brzinske frizurice, uvek možete da dodate po koju romantičnu šnalicu sa strane, ili da je povučete unazad i ceo izgled naglasite maksi mindjušama.

Pravi efekat brzinskih frizura imaju aksesoari za kosu, tako da, ne štedite na šnalicama, trakicama, rajfovima za kosu, nekad će vam biti potrebni.

Komentara: 6
Pročitaj komentare
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (24)
Koji sve metodi uklanjanja neželjenih dlačica postoje
Komentara (9)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (9)
Žene uglavnom menjaju frizuru ili boju kose kada žele da naprave velike promene u životu i kada im je potrebno novo i potpuno samopouzdanje...
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.
Komentara (53)
Kako do savrsenog tena uz bezbedno sunčanje
Komentara (22)
Nadogradnja večtačkih trepavica i efekat lepih i gustih trepavica
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (15)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.