Svi saloni lepote na jednom mestu
Kako ukloniti trajnu šminku

Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.

foto: http://www.dubaiinternetmarketing.com

Pre svega treba imati na umu, da se tretman uklanjanje tetovaže može uraditi samo u kozmetičkim salonima. Prvi način za uklanjanje trajne šminke bilo sa usana, očiju ili obrva, je laserom. Teorijski je moguće, ali se ne preporučuje, jer može stvoriti ožiljke. Sam postupak zavisi od pigmenta i mesta na kom se tetovaža nalazi.

Ako se laser primenjuje na usnama, moguće je da će boja postati još tamnija, tako da bi ste morali da čekate još nekoliko meseci da se boja potpuno neutrališe.

Kada su u pitanju obrve, postoji veliki rizik da dođe do potpunog gubitka dlaka. Većina kozmetičara se teško prihvata zadatka da skida liniju ajlajnera sa očnih kapaka. Ne samo što postoji opasnost od gubitka vida, nego je i boja kojom se tetoviraju kapci jako tamna, pa je velika verovatnoća da se neće u potpunosti skinuti.

Kao drugo rešenje postoji takozvana naturalizacija. Ovaj tretman košta čak i do pet puta više nego izrada same tetovaže, a sastoji se u naknadnom unošenju pigmenata, sa kojima se koži vraća prirodna boja.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (2)
Da li ste se ikad zapitali sta nokti mogu da kazu o vama ili osobi koju ste upoznali?
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (14)
Na korak od zavodljivog pogleda ispod obrva...
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (1)
Nudimo vam tri maske za lice koje same možete da napravite u vašem domu. Vrlo su jednostavne i imaju dobar efekat.