Portal u službi ulepšavanja
Kako ukloniti trajnu šminku

Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.

foto: http://www.dubaiinternetmarketing.com

Pre svega treba imati na umu, da se tretman uklanjanje tetovaže može uraditi samo u kozmetičkim salonima. Prvi način za uklanjanje trajne šminke bilo sa usana, očiju ili obrva, je laserom. Teorijski je moguće, ali se ne preporučuje, jer može stvoriti ožiljke. Sam postupak zavisi od pigmenta i mesta na kom se tetovaža nalazi.

Ako se laser primenjuje na usnama, moguće je da će boja postati još tamnija, tako da bi ste morali da čekate još nekoliko meseci da se boja potpuno neutrališe.

Kada su u pitanju obrve, postoji veliki rizik da dođe do potpunog gubitka dlaka. Većina kozmetičara se teško prihvata zadatka da skida liniju ajlajnera sa očnih kapaka. Ne samo što postoji opasnost od gubitka vida, nego je i boja kojom se tetoviraju kapci jako tamna, pa je velika verovatnoća da se neće u potpunosti skinuti.

Kao drugo rešenje postoji takozvana naturalizacija. Ovaj tretman košta čak i do pet puta više nego izrada same tetovaže, a sastoji se u naknadnom unošenju pigmenata, sa kojima se koži vraća prirodna boja.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (0)
Zima ima svoje čari, ali i svoje mane. Zaboravite na ispucane usne, suvu kožu ruku i zaštitite kosu. Ukoliko želite da se spasite ispucanih usana, peta, osećaja suve kože, kao i da ostanete lepe i kada dodju topliji dani, pročitajte naše savete:
Komentara (9)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (24)
Koji sve metodi uklanjanja neželjenih dlačica postoje
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.
Komentara (30)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.