Najveća online baza salona lepote
Pomoć
 
Kako portal funkcioniše
 
Portal salonlepote.info je napravljen pre svega da bi na jednom mestu okupio sve relevantne salone lepote, frizerske salone, solarijume, individualce i uopšte svakoga čiji je posao u službi lepote i ulepšavanja. Naš moto je “držimo se zadate teme” i zbog toga ćemo nastojati da vas uvek prijatno iznenadimo u budućnosti sa novim mogućnostima I servisima na portalu. Otvaranje profila, uređivanje i reklamiranje na svom profilu je potpuno besplatno za sve salone a pruža mnoštvo koristi za vaš biznis.
 
 
 
Najčešća pitanja
 
 
Za vlasnike profila
 
 
 
Komentara (22)
Šta raditi pre i posle depilacije intimne zone?
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (5)
Kako da skinete nadogradjene trepavice uz pomoc specijalnih skidaca za nadogradjene trepavice.
Komentara (53)
Kako do savrsenog tena uz bezbedno sunčanje
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (13)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (0)
Nepisano pravilo o dugotrajnosti i kvalitetu četki za šminku zavise od njihovog pravilnog održavanja.
Komentara (14)
Na korak od zavodljivog pogleda ispod obrva...
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.