Portal u službi ulepšavanja
Pomoć
 
Kako portal funkcioniše
 
Portal salonlepote.info je napravljen pre svega da bi na jednom mestu okupio sve relevantne salone lepote, frizerske salone, solarijume, individualce i uopšte svakoga čiji je posao u službi lepote i ulepšavanja. Naš moto je “držimo se zadate teme” i zbog toga ćemo nastojati da vas uvek prijatno iznenadimo u budućnosti sa novim mogućnostima I servisima na portalu. Otvaranje profila, uređivanje i reklamiranje na svom profilu je potpuno besplatno za sve salone a pruža mnoštvo koristi za vaš biznis.
 
 
 
Najčešća pitanja
 
 
Za vlasnike profila
 
 
 
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.
Komentara (3)
Glina oduvek ima široku primenu u medicini i kozmetici. Za nju se može reći da na organizam deluje i spolja i iznutra. Unošenjem gline u organizam omogućava se snabdevanje ćelija mineralima, podstiče odbrambeni mehanizam organizma...
Komentara (15)
Koji sve metodi uklanjanja neželjenih dlačica postoje
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.
Komentara (14)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.