Portal za salone lepote
Pomoć
 
Kako portal funkcioniše
 
Portal salonlepote.info je napravljen pre svega da bi na jednom mestu okupio sve relevantne salone lepote, frizerske salone, solarijume, individualce i uopšte svakoga čiji je posao u službi lepote i ulepšavanja. Naš moto je “držimo se zadate teme” i zbog toga ćemo nastojati da vas uvek prijatno iznenadimo u budućnosti sa novim mogućnostima I servisima na portalu. Otvaranje profila, uređivanje i reklamiranje na svom profilu je potpuno besplatno za sve salone a pruža mnoštvo koristi za vaš biznis.
 
 
 
Najčešća pitanja
 
 
Za vlasnike profila
 
 
 
Komentara (6)
Kako biste trebali na najbolji način da održavate nadogradjene trepavice
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (13)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (4)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.
Komentara (1)
Galerija frizura sa pletenicama
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane