Najveća online baza salona lepote
Lako skinite nadogradjene trepavice

Kada poželite da skinete nadograđene trepavice, imajte na umu da za to postoje specijalno napravljeni skidači za trepavice. Ovi skidači lako i nežno skidaju trepavice, tako što rastvore lepak, posle čega se zalepljene trepavice same odvoje.

 

 

Nikako nemojte pokušavati da samo počupate veštačke trepavice, jer ne samo što ćete tako oštetiti vaše prirodne, a vrlo moguće i ostati bez njih, nego je i veoma bolno.

Skidač se nanosi četkicom duž linije trepavica. Ukoliko sami skidate trepavice prvo kompletno završite jedno oko, pa tek onda stavite skidač na drugo, jer u slučaju da skidač dođe u kontakt sa okom pecka. To peckanje nije opasno, samo je neprijatno. U slučaju da dođe do peckanja, kratkotrajno je i već posle par sekuni prestaje.

Dakle, skidač se nanosi četkicom duž linije trepavice i ostavi par minuta dok lepak ne omekša. Bez naglog povlačenja, pincetom ili vrhovima prstiju skinuti trepavice. Trepavice koje su individualno nadograđene ne moraju se skinuti iz jednog poteza, mogu se skidati i deo po deo uz dodavanje skidača ukoliko je potrebno. Trepavice iz jednog dela skidaju se nežnim povlačenjem počevši od spoljnjeg ugla.

Ukoliko su trepavice za više upotreba, skidačem uklonite lepak sa trakice trepavica i vratite ih u kutiju za ponovno korišćenje.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (6)
Nokti su ogledalo zdravlja našeg organizma. na šta bismo trebali da obratimo pažnju pri promenama na noktima
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (1)
Galerija frizura sa pletenicama
Komentara (13)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (0)
Nepisano pravilo o dugotrajnosti i kvalitetu četki za šminku zavise od njihovog pravilnog održavanja.
Komentara (22)
Nadogradnja večtačkih trepavica i efekat lepih i gustih trepavica
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (5)
Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima