Svi saloni lepote na jednom mestu
Lako skinite nadogradjene trepavice

Kada poželite da skinete nadograđene trepavice, imajte na umu da za to postoje specijalno napravljeni skidači za trepavice. Ovi skidači lako i nežno skidaju trepavice, tako što rastvore lepak, posle čega se zalepljene trepavice same odvoje.

 

 

Nikako nemojte pokušavati da samo počupate veštačke trepavice, jer ne samo što ćete tako oštetiti vaše prirodne, a vrlo moguće i ostati bez njih, nego je i veoma bolno.

Skidač se nanosi četkicom duž linije trepavica. Ukoliko sami skidate trepavice prvo kompletno završite jedno oko, pa tek onda stavite skidač na drugo, jer u slučaju da skidač dođe u kontakt sa okom pecka. To peckanje nije opasno, samo je neprijatno. U slučaju da dođe do peckanja, kratkotrajno je i već posle par sekuni prestaje.

Dakle, skidač se nanosi četkicom duž linije trepavice i ostavi par minuta dok lepak ne omekša. Bez naglog povlačenja, pincetom ili vrhovima prstiju skinuti trepavice. Trepavice koje su individualno nadograđene ne moraju se skinuti iz jednog poteza, mogu se skidati i deo po deo uz dodavanje skidača ukoliko je potrebno. Trepavice iz jednog dela skidaju se nežnim povlačenjem počevši od spoljnjeg ugla.

Ukoliko su trepavice za više upotreba, skidačem uklonite lepak sa trakice trepavica i vratite ih u kutiju za ponovno korišćenje.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (18)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.
Komentara (5)
Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.
Komentara (3)
Glina oduvek ima široku primenu u medicini i kozmetici. Za nju se može reći da na organizam deluje i spolja i iznutra. Unošenjem gline u organizam omogućava se snabdevanje ćelija mineralima, podstiče odbrambeni mehanizam organizma...
Komentara (51)
Šta raditi pre i posle depilacije intimne zone?
Komentara (53)
Kako do savrsenog tena uz bezbedno sunčanje
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane
Komentara (15)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.