Svi saloni lepote na jednom mestu
Lako skinite nadogradjene trepavice

Kada poželite da skinete nadograđene trepavice, imajte na umu da za to postoje specijalno napravljeni skidači za trepavice. Ovi skidači lako i nežno skidaju trepavice, tako što rastvore lepak, posle čega se zalepljene trepavice same odvoje.

 

 

Nikako nemojte pokušavati da samo počupate veštačke trepavice, jer ne samo što ćete tako oštetiti vaše prirodne, a vrlo moguće i ostati bez njih, nego je i veoma bolno.

Skidač se nanosi četkicom duž linije trepavica. Ukoliko sami skidate trepavice prvo kompletno završite jedno oko, pa tek onda stavite skidač na drugo, jer u slučaju da skidač dođe u kontakt sa okom pecka. To peckanje nije opasno, samo je neprijatno. U slučaju da dođe do peckanja, kratkotrajno je i već posle par sekuni prestaje.

Dakle, skidač se nanosi četkicom duž linije trepavice i ostavi par minuta dok lepak ne omekša. Bez naglog povlačenja, pincetom ili vrhovima prstiju skinuti trepavice. Trepavice koje su individualno nadograđene ne moraju se skinuti iz jednog poteza, mogu se skidati i deo po deo uz dodavanje skidača ukoliko je potrebno. Trepavice iz jednog dela skidaju se nežnim povlačenjem počevši od spoljnjeg ugla.

Ukoliko su trepavice za više upotreba, skidačem uklonite lepak sa trakice trepavica i vratite ih u kutiju za ponovno korišćenje.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.
Komentara (13)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (2)
Da li ste se ikad zapitali sta nokti mogu da kazu o vama ili osobi koju ste upoznali?
Komentara (6)
Nekada jednostavno nemate vremena ili ne znate šta biste sa kosom. Mukama je došao kraj.
Komentara (1)
Galerija frizura sa pletenicama
Komentara (4)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.