Portal u službi ulepšavanja
Lako skinite nadogradjene trepavice

Kada poželite da skinete nadograđene trepavice, imajte na umu da za to postoje specijalno napravljeni skidači za trepavice. Ovi skidači lako i nežno skidaju trepavice, tako što rastvore lepak, posle čega se zalepljene trepavice same odvoje.

 

 

Nikako nemojte pokušavati da samo počupate veštačke trepavice, jer ne samo što ćete tako oštetiti vaše prirodne, a vrlo moguće i ostati bez njih, nego je i veoma bolno.

Skidač se nanosi četkicom duž linije trepavica. Ukoliko sami skidate trepavice prvo kompletno završite jedno oko, pa tek onda stavite skidač na drugo, jer u slučaju da skidač dođe u kontakt sa okom pecka. To peckanje nije opasno, samo je neprijatno. U slučaju da dođe do peckanja, kratkotrajno je i već posle par sekuni prestaje.

Dakle, skidač se nanosi četkicom duž linije trepavice i ostavi par minuta dok lepak ne omekša. Bez naglog povlačenja, pincetom ili vrhovima prstiju skinuti trepavice. Trepavice koje su individualno nadograđene ne moraju se skinuti iz jednog poteza, mogu se skidati i deo po deo uz dodavanje skidača ukoliko je potrebno. Trepavice iz jednog dela skidaju se nežnim povlačenjem počevši od spoljnjeg ugla.

Ukoliko su trepavice za više upotreba, skidačem uklonite lepak sa trakice trepavica i vratite ih u kutiju za ponovno korišćenje.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (0)
Nepisano pravilo o dugotrajnosti i kvalitetu četki za šminku zavise od njihovog pravilnog održavanja.
Komentara (3)
Glina oduvek ima široku primenu u medicini i kozmetici. Za nju se može reći da na organizam deluje i spolja i iznutra. Unošenjem gline u organizam omogućava se snabdevanje ćelija mineralima, podstiče odbrambeni mehanizam organizma...
Komentara (7)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (6)
Nekada jednostavno nemate vremena ili ne znate šta biste sa kosom. Mukama je došao kraj.
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.
Komentara (18)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.