Najveća online baza salona lepote
Lako skinite nadogradjene trepavice

Kada poželite da skinete nadograđene trepavice, imajte na umu da za to postoje specijalno napravljeni skidači za trepavice. Ovi skidači lako i nežno skidaju trepavice, tako što rastvore lepak, posle čega se zalepljene trepavice same odvoje.

 

 

Nikako nemojte pokušavati da samo počupate veštačke trepavice, jer ne samo što ćete tako oštetiti vaše prirodne, a vrlo moguće i ostati bez njih, nego je i veoma bolno.

Skidač se nanosi četkicom duž linije trepavica. Ukoliko sami skidate trepavice prvo kompletno završite jedno oko, pa tek onda stavite skidač na drugo, jer u slučaju da skidač dođe u kontakt sa okom pecka. To peckanje nije opasno, samo je neprijatno. U slučaju da dođe do peckanja, kratkotrajno je i već posle par sekuni prestaje.

Dakle, skidač se nanosi četkicom duž linije trepavice i ostavi par minuta dok lepak ne omekša. Bez naglog povlačenja, pincetom ili vrhovima prstiju skinuti trepavice. Trepavice koje su individualno nadograđene ne moraju se skinuti iz jednog poteza, mogu se skidati i deo po deo uz dodavanje skidača ukoliko je potrebno. Trepavice iz jednog dela skidaju se nežnim povlačenjem počevši od spoljnjeg ugla.

Ukoliko su trepavice za više upotreba, skidačem uklonite lepak sa trakice trepavica i vratite ih u kutiju za ponovno korišćenje.

Komentara: 5
Pročitaj komentare
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (15)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (3)
Glina oduvek ima široku primenu u medicini i kozmetici. Za nju se može reći da na organizam deluje i spolja i iznutra. Unošenjem gline u organizam omogućava se snabdevanje ćelija mineralima, podstiče odbrambeni mehanizam organizma...
Komentara (12)
Šta je solarijum, koje su mu prednosti i mane
Komentara (0)
Zima ima svoje čari, ali i svoje mane. Zaboravite na ispucane usne, suvu kožu ruku i zaštitite kosu. Ukoliko želite da se spasite ispucanih usana, peta, osećaja suve kože, kao i da ostanete lepe i kada dodju topliji dani, pročitajte naše savete:
Komentara (47)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.
Komentara (6)
Nekada jednostavno nemate vremena ili ne znate šta biste sa kosom. Mukama je došao kraj.
Komentara (9)
Žene uglavnom menjaju frizuru ili boju kose kada žele da naprave velike promene u životu i kada im je potrebno novo i potpuno samopouzdanje...