Svi saloni lepote na jednom mestu
Želim guste i dugačke trepavice!

Na listi prioriteta za savršen izgled mnoge žene će navesti dugačke i guste trepavice. Ako želite da imate duge , guste i baršunaste trepavice, a maskara ne daje željene rezultate, nadogradnja trepavica je pravi izbor.

Bilo da želite gustinu, dužinu, fantastican efekat istaknutih očiju, ili jednostavno, sve to zajedno, opredelite se za nadogradnju trepavica.

Nadograđene trepavice će zasigurno učiniti vaše oči prelepim, senzualnim i zavodljivim.
To je laka i bezbolna metoda koja izgleda prirodno, a naglašava lepotu vaših očiju.

Trepavice koje sa nadogradjuju mogu biti napravljene od prirodnih ili sintetičkih dlaka

Mogu biti u pramenovima, iz jednog dela ili samo po jedna dlaka ( sistem nadogradnje dlaka na dlaku ).

Sami birate koje dužine bi ste voleli da nadogradite trepavice, u zavisnosti kakav bi ste voleli da postignete efekat.

Pramenovi trepavica mogu biti: kratki, srednji, dugački ili extra dugački, a što se tiče trepavica iz jednog dela, one mogu biti različitih gustina, dužina, boja i modela. Pa tako na primer možete naći trepavice ukrašene cirkonima ili štrasom, trepavice u duginim bojama, trepavice sa peruškama ili ukrasnim tračicama...

Nadogradnja trepavica pramen po pramen vrši se u stvari lepljenjem veštačkih trepavica između vaših prirodnih trepavica. Koren dlačice za nadogradnju se umače u lepak i lepi se između vaših. Lepak kojim se one lepe je specijalno napravljen za tu svrhu.

Lepak za trepavice nema agresivna dejstva na dlake ili kožu kapka i stoga ih ne može oštetiti. Između ostalog lepak za trepavice u sebi sadrži i dezinfekciona sredstva, pa je tako smanjena mogućnost iritacija oka.

Lepak za trepavice može biti bezbojan, crne ili braon boje. Najbolji efekat daje crni lepak, s toga se najčešće i koristi. Tako da pored gustih i dugih trepavica dobijate i efekat očiju oivičenih crnim ajlajnerom.

Ceo postupak nadogradnje traje do sat vremena i bezbolan je. Na vama je samo da legnete na krevet i opustite se.

Što se tiče trepavica koje su napravljene iz jednog dela, one se takođe lepe, samo iznad vaših prirodnih trepavica. Potrebno je da liniju trakice trepavica za nadogradnju poravnate sa linijom vaših prirodnih trepavica, počinjući od spoljne ka unutrašnjoj ivici. Ako je trakica duža od vaše prirodne linije višak trakice odsecite makazama. Dužinom trakice nanesete tanak sloj lepka za trepavice, zatim pritisnete trakicu uz očni kapak, tačno iznad vasih trepavica, počinjući od spoljnog ka unutrašnjem uglu. Kada se lepak osuši uvijačem za trepavice uvijte veštačke trepavice zajedno sa vašim.

Komentara: 22
Pročitaj komentare
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (0)
Zima ima svoje čari, ali i svoje mane. Zaboravite na ispucane usne, suvu kožu ruku i zaštitite kosu. Ukoliko želite da se spasite ispucanih usana, peta, osećaja suve kože, kao i da ostanete lepe i kada dodju topliji dani, pročitajte naše savete:
Komentara (1)
Nudimo vam tri maske za lice koje same možete da napravite u vašem domu. Vrlo su jednostavne i imaju dobar efekat.
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (14)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.
Komentara (1)
Galerija frizura sa pletenicama
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (13)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.