Svi saloni lepote na jednom mestu
Šta je zapravo solarijum

To su veštački izvori UVA zračenja, gde se ten dobija bez opasnosti od pojave opekotina.


Solarijum može da se koristi u lečenju nekih kožnih bolesti (psorijaza, ekcem), pa čak može da se koristi u prevenciji od osteoporoze. Površina kože koju solarijum obuhvata je gotovo 100%, pa je idealan za pripreme za leto.

Kao što rekosmo, nema bojazni od opekotina, mada ukoliko koristite TURBO solarijum, opetotine su ipak moguće (kvarcovanje u turbo solarijumima treba da bude svedeno na minimalnu minutažu 2-4min).

Nije istina da je sunčanje na priridnom suncu opasnije od veštačkog, razlika je u tome što pri veštačkom sunčanju se za samo 15-30 minuta može primiti i 10-12 puta veća količina energije nego što koža primi ako se sunčaš tokom celog letnjeg dana.

Pre nego što se skinete i legnete/stanete u kapsulu, obavezno stavite zaštitne naočare sa UV zaštitom i na usne nanesite balsam koji u sebi sadrži UV zaštitu.

Umerenost je ključ svega! Apelujemo da se držite uputstava koje smo vam naveli u tekstu "Pripreme za odlazak u solarijum", a sve u interesu vaseg zdravlja i zdravlja vaše kože, ipak je to najveći organ koji imamo.

Komentara: 12
Pročitaj komentare
Komentara (1)
Galerija frizura sa pletenicama
Komentara (1)
Nudimo vam tri maske za lice koje same možete da napravite u vašem domu. Vrlo su jednostavne i imaju dobar efekat.
Komentara (14)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (9)
Žene uglavnom menjaju frizuru ili boju kose kada žele da naprave velike promene u životu i kada im je potrebno novo i potpuno samopouzdanje...
Komentara (6)
Nekada jednostavno nemate vremena ili ne znate šta biste sa kosom. Mukama je došao kraj.
Komentara (5)
Kako da skinete nadogradjene trepavice uz pomoc specijalnih skidaca za nadogradjene trepavice.
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima
Komentara (15)
Koji sve metodi uklanjanja neželjenih dlačica postoje
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.