Najveća online baza salona lepote
Pripreme za odlazak u solarijum

Drage dame, da smo živele u nekom davnom prošlom vremenu, sada bismo uveliko brinule o tome kako da sačuvamo snežno beli ten. 
Ipak, u današnje vreme, pogotovo u poslednjih desetak godina, kod nas, bavimo time kako da tokom cele godine imamo tu divnu bronzanu boju.
Potrudićemo se da vam damo prave savete kako da uživate u bezbednom sunčanju

 

 • Pre svega potrebno je da utvrdite tip svoje kože. (ako imate izrazito svetlu put ili izuzetno suvu kožu, može doći do opekotina)
   
 •  Ako imate dosta mladeža, pre sunčanja ih pokrijte flasterima i budite zaista obazrivi u tom slučaju.
   
 • Ako ste skloni pojavljivanju fleka i pega, posavetujte se sa dermatologom pre sunčanja u solarijumu i svedite sunčanje na minimum.
   
 • Ako ste kao mali nekad imali opekotine od sunca, to može značiti da je koža sad jako osetljiva, pa zbog toga postepeno i obazrivo koristite solarijum.
   
 • Ako imate maligne promene na koži, zaboravite na solarijum.
   
 • Da li koristite određene lekove koji mogu prouzrokovati fotosenzibilnost?  (ako koristite antibiotike, izbegavajte solarijum)

 • Pre odlaska u solarijum vas najlepše molimo da se samo istuširate i ne NIKAKO da stavljate kozmetičke preparate na kožu (dezodorans, parfem, mleko za telo, bilo kakva šminka..)
   
 • Dojilje I trudnice bi trebale da izbegavaju solarijum.
   
 • Osobe mlađe od 18 godina bi trebale da takođe izbegavaju solarijum.
   
 • U koliko imate ciklus, zaboravite na solarijum tih par dana.
   
 • Ako imate povrede na koži (posekotine, modrice) molimo vas da sačekate da vam se ozleđeno mesto oporavi.

Ovo su stvari koje će vam inače reći svaki dobro obučen radnik u solarijumu. Zato, pamet u glavu moje dame. Voli vas vaš tim salonlepote.info

Komentara: 53
Pročitaj komentare
Komentara (2)
Da li ste se ikad zapitali sta nokti mogu da kazu o vama ili osobi koju ste upoznali?
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.
Komentara (3)
Glina oduvek ima široku primenu u medicini i kozmetici. Za nju se može reći da na organizam deluje i spolja i iznutra. Unošenjem gline u organizam omogućava se snabdevanje ćelija mineralima, podstiče odbrambeni mehanizam organizma...
Komentara (0)
Nepisano pravilo o dugotrajnosti i kvalitetu četki za šminku zavise od njihovog pravilnog održavanja.
Komentara (6)
Kako biste trebali na najbolji način da održavate nadogradjene trepavice
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.