Svi saloni lepote na jednom mestu
Hoću novu frizuru ovog leta!

Krenimo od činjenice da je kosa ukras svake žene. Na našem sajtu možete pronaći savete kako da negujete kosu, koje god dužine bila. A sada ćemo se posvetiti tome kako idealno možete oblikovati frizuru ove sezone.Da li se nalazite u nedoumici, duga ili kratka kosa? Pokušaćemo da vam damo prave predloge. Za svaku dužinu postoji idealna frizura, na vama je da se odlučite.


Ove sezone su paradoksalno u modi potpuno opušten i neobavezan izgled do potpuno strogog nošenja kose, šišane pod besprekorno pravim linijama ili vezana kosa bez ijedne štrčeće dlake.

Kosa koja je lagano vezana u kiku koja romantično pada preko ramena, puštena kosa koja je blago zatalasana ili klasična bob frizura. Možda besprekorna pundja, vešto napravljena perfektna kika?Ako imate kratku kosu, ne kraću od dužine do korena vrata, preporučujemo bob frizuru.

Glavne karakteristike bob frizure su stroge i pravilne ravne linije. To su karakteristike, ali ćemo vam pokazati kakve još varijacije na temu postoje:

Ugaoni bob tj, kao što ime kaže, kosa se šiša pod uglom, tako da prednja strana bude duža od zadnje strane. 

Pored toga što je ovaj stil izuzetno moderan i elegantan, prednost je u tome što praktično pristaje svim oblicima lica i može da se sprovede na svim oblicima kose. Lako je za održavanje. Kombinacijom slojevitog, stepenastog šišanja, tanka kosa vizuelno može dobiti na volumenu. Ako ste večito u žurbi, ovo je idealna frizura za vas, jer vam ne treba puno vremena oko sredjivanja ili previše preparata za negu, jednostavno posle sušenja kose, velikom četkom isfenirajte krajeve na unutra i spremni ste za nove izazove.

 

Kratki bob i dugi bob bi trebali da prate glavne karakteristike bob frizure, s tim što možete da: napravite potpuno ravne šiške, da vam jedna prednja strane bude duža od druge, a da je pozadi jako kratko, ili da vam šiške budu iste dužine kao i prednja strana kose, pa ih zajedno prenesete na jednu stranu. Samo mala napomena: kratki bob će bolje stajati osobama sa dužim i vitkijim vratom.

 

Ako imate kosu srednje dužine
Pustite je, napravite radeljak po sredini i blago uvijte krajeve, ali potrudite se da kosa kod razdeljka ne bude slepljena. Ili, ošišajte kosu stepenasto i isfenirajte tako da krajevi idu svako na svoju stranu. Možete i da uloknate kosu i napravite razdeljak sa strane, kao neka holivudska diva. Načinite razdeljak (sa strane ili na sredini) i napravite nisku pundju. Ležerna, neobavezna kika je takodje jedna od mogučih opcija.

Ako imate dugu kosu
Sad zaista pustite mašti na volju. Osnov ove sezone je duh sedamdesetih, kosa sa puno volumena, koja podseća na afro frizuru je hit. Mogle biste da upletete pletenicu dok je kosa još mokra, potom takvu osušite i raspletete, malo laka ili pene, i to je to.  Recite frizeru da želite guste šiške do vrha obrva, isfenirane apsolutno ravno, a na  potiljku zakačite ostatak kose koji će da se dalje lokna.  

Sve zapravo zavisi od toga kako se osećate, da li ste na poslovnom sastanku, u šetnji gradom, noćnom klubu, ova sezona nam pušta na volju da se igramo kosom. Ali se akcenat stavlja na to da je kosa pre svega zdrava, negovana, sjajna i nežna na dodir.

Komentara: 10
Pročitaj komentare
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (8)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (5)
Kako da skinete nadogradjene trepavice uz pomoc specijalnih skidaca za nadogradjene trepavice.
Komentara (5)
Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.
Komentara (51)
Šta raditi pre i posle depilacije intimne zone?
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (46)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.
Komentara (30)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.