Portal za salone lepote
Salonske priče
Prоčitajte najzanimljivije priče iz salona. Naši korisnici su prepuni raznih priča iz salona, odlaska frizeru, nadogradnji noktiju... Ljudi koji rade u službi lepote svakodnevno se susreću sa zanimljivim mušterijama.
Komentara (0)
Roditeljstvo je divno ali i puno iznenađenja. Jedna od mama tinejdžerki je odlučila da podeli iskustvo sa vama.
Komentara (2)
25 najsmešnijih frizura
Komentara (4)
Ovo nisu izmišljene, već stvarne priče iz salona u kojima sam radila. Pokušaću da budem što sažetija i da vam opišem raznorazne situacije koje su me ponekad nasmejale do suza, nekad razbesnele...
Komentara (1)
Zvala me je neka devojka koja je videla moje radove na fejsu (gde su uglavnom ekstremne frizure koje šaljem u inostrane časopise jer se to traži) i pita me:"Da li znaš da šišaš normalno?"
Komentara (4)
Pišem ovaj članak kao odgovor na temu sa sajta, o mitovima i zabludama vezanim za kozmetičke preparate. Vidim da je izazvalo opštu svađu i ne slaganje oko toga da li treba ili ne treba koristiti preparate, da li se pre proizvodnje testiraju na životinjama i slično...
Komentara (9)
Toliko mi je zaokupirao pažnju da nisam zapamtila ni koje je boje salon. Ne moram da vam kažem da sam naravno tu zakazala prvo naredno pranje kose i feniranje.
Komentara (8)
Drugarica mi je rekla kako je pronašla jedan odličan salon u kome imaju super solarijum i pružaju sve ostale usluge. Meni je trebao tretman lica, a taj salon je zasta bio jedan od poznatijih u gradu.
Komentara (10)
Celo ljudsko telo je prekriveno dlačicama i to je normalno, međutim kada se dese poremećaji i neke nepoželjne promene u organizmu, onda te skoro neprimetne dlačice postanu veliki i vidljivi problem.
Komentara (3)
Salon je bio pun, imali smo i mušterije koje su čekale. Samo što sam počela da feniram kada sam u ogledalu iza sebe videla golu devojku kako trči po salonu!
Komentara (5)
Tako je jedan dan u školi rekla drugaricama kako je sama sebi nadogradila nokte i pokazivala im kako ih je nalakirala. One su pitale da li hoće i njima da nadogradi, tako da je moja sestra krenula da razvija biznis po školi.
Komentara (4)
Jer u tom salonu rade samo nadogradnju trepavica, a ne skidaju ih – odgovorila je devojka i obe smo u tom trenutku bile zbunjene. Ona jer je već danima šetala sa raspadnutim trepavicama i jednostavno nije znala gde će, ni kako će ih skinuti.
Komentara (13)
Otišla sam tako u par salona, ali nažalost, ni u jednom nisam bila potpuno zadovoljna. Onda se desila jedna od mojih najgorih noćnih mora. A sve je počelo kada sam naišla na nju – na zlu frizerku!
Dodajte i Vi vašu priču
Druge stranice
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (14)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.
Komentara (7)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (0)
Zima ima svoje čari, ali i svoje mane. Zaboravite na ispucane usne, suvu kožu ruku i zaštitite kosu. Ukoliko želite da se spasite ispucanih usana, peta, osećaja suve kože, kao i da ostanete lepe i kada dodju topliji dani, pročitajte naše savete:
Komentara (22)
Šta raditi pre i posle depilacije intimne zone?
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (6)
Nokti su ogledalo zdravlja našeg organizma. na šta bismo trebali da obratimo pažnju pri promenama na noktima