Najveća online baza salona lepote
Sajam Kozmetike
12-12-2011

Beogradski sajam je već objavio kalendar sajamskih priredbi za 2012. godinu. Ono što nas najviše interesuje naravno jesu dešavanja vezana za negu lepote.

19-i i 20-i međunarodni sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness, spa i nege kose „Dodir Pariza“ će se održati od 7. do 9. aprila 2012. godine. Za one koji ne stignu u aprilu da posete sajam, ili pak novi izlagači žele da se prezentuju u 2012. godini, „Dodir Pariza“ se organizuje i u oktobru, i to od 13. do 14.

Takodje vam preporučujemo da posetite ništa manje zanimljiv Lady Fair koji se održava u maju od 25. zaključno sa 27. majem. Po rečima organizatora ovo je „prva i jedinstvena manifestacija na ovim prostorima. Koncipirana kao Ženski sajam, odnosno sajam za žene, koji je namenjen svim ženama bez obzira na godine i status“.

Poročitaj sve vesti >>
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.
Komentara (13)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (14)
Na korak od zavodljivog pogleda ispod obrva...
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (5)
Kako da skinete nadogradjene trepavice uz pomoc specijalnih skidaca za nadogradjene trepavice.
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima
Komentara (4)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.
Komentara (14)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.