Najveća online baza salona lepote
Sajam Kozmetike
12-12-2011

Beogradski sajam je već objavio kalendar sajamskih priredbi za 2012. godinu. Ono što nas najviše interesuje naravno jesu dešavanja vezana za negu lepote.

19-i i 20-i međunarodni sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness, spa i nege kose „Dodir Pariza“ će se održati od 7. do 9. aprila 2012. godine. Za one koji ne stignu u aprilu da posete sajam, ili pak novi izlagači žele da se prezentuju u 2012. godini, „Dodir Pariza“ se organizuje i u oktobru, i to od 13. do 14.

Takodje vam preporučujemo da posetite ništa manje zanimljiv Lady Fair koji se održava u maju od 25. zaključno sa 27. majem. Po rečima organizatora ovo je „prva i jedinstvena manifestacija na ovim prostorima. Koncipirana kao Ženski sajam, odnosno sajam za žene, koji je namenjen svim ženama bez obzira na godine i status“.

Poročitaj sve vesti >>
Komentara (0)
Nepisano pravilo o dugotrajnosti i kvalitetu četki za šminku zavise od njihovog pravilnog održavanja.
Komentara (9)
Žene uglavnom menjaju frizuru ili boju kose kada žele da naprave velike promene u životu i kada im je potrebno novo i potpuno samopouzdanje...
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (14)
Muška depilacija ne treba da bude ništa neobično već prvenstveno treba da se smatra kao estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca.
Komentara (3)
Glina oduvek ima široku primenu u medicini i kozmetici. Za nju se može reći da na organizam deluje i spolja i iznutra. Unošenjem gline u organizam omogućava se snabdevanje ćelija mineralima, podstiče odbrambeni mehanizam organizma...
Komentara (5)
Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.
Komentara (5)
Kako da skinete nadogradjene trepavice uz pomoc specijalnih skidaca za nadogradjene trepavice.
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.