Portal za salone lepote
Sajam Kozmetike
12-12-2011

Beogradski sajam je već objavio kalendar sajamskih priredbi za 2012. godinu. Ono što nas najviše interesuje naravno jesu dešavanja vezana za negu lepote.

19-i i 20-i međunarodni sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness, spa i nege kose „Dodir Pariza“ će se održati od 7. do 9. aprila 2012. godine. Za one koji ne stignu u aprilu da posete sajam, ili pak novi izlagači žele da se prezentuju u 2012. godini, „Dodir Pariza“ se organizuje i u oktobru, i to od 13. do 14.

Takodje vam preporučujemo da posetite ništa manje zanimljiv Lady Fair koji se održava u maju od 25. zaključno sa 27. majem. Po rečima organizatora ovo je „prva i jedinstvena manifestacija na ovim prostorima. Koncipirana kao Ženski sajam, odnosno sajam za žene, koji je namenjen svim ženama bez obzira na godine i status“.

Poročitaj sve vesti >>
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (3)
Tako mala, a tako moćna-maskara. Nekada je samo ona potrebna.
Komentara (51)
Šta raditi pre i posle depilacije intimne zone?
Komentara (1)
Nudimo vam tri maske za lice koje same možete da napravite u vašem domu. Vrlo su jednostavne i imaju dobar efekat.
Komentara (0)
Nepisano pravilo o dugotrajnosti i kvalitetu četki za šminku zavise od njihovog pravilnog održavanja.
Komentara (6)
Kako biste trebali na najbolji način da održavate nadogradjene trepavice
Komentara (6)
Alge koje se koriste u kozmetičkoj industriji uglavnom se beru i sakupljaju u okeanskim i morskim dubinama. Naučnici svakog dana otkrivaju neke nove aktivne materije u molekulima algi, koji se sintetišu samo u njima
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.
Komentara (18)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.