Portal za salone lepote
Nova lica L'OREAL - a
17-12-2011

Priznate svetske zvezde Jennifer Lopez i Beyonce su se perfektno snašle kao nova lica kozmetičke kuće L’oreal Paris. Televizijske reklame su uveliko uzele maha, a dve dive na najbolji način prezentuju kvalitet i širok spektar L’oreal-ovih proizvoda.

 

 

 

Po svemu sudeći L’oreal zaista zna da izabere zaštitna lica koja će ih prezentovati u najboljem svetlu. 

Poročitaj sve vesti >>
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (17)
Svaka žena sa ponosom treba da nosi svoje godine, svako doba života ima svoje prednosti i čari. Vaše je da se potrudite da se osećate samouvereno uz zdrav način života.
Komentara (15)
Koji sve metodi uklanjanja neželjenih dlačica postoje
Komentara (15)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.
Komentara (0)
Zima ima svoje čari, ali i svoje mane. Zaboravite na ispucane usne, suvu kožu ruku i zaštitite kosu. Ukoliko želite da se spasite ispucanih usana, peta, osećaja suve kože, kao i da ostanete lepe i kada dodju topliji dani, pročitajte naše savete:
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (5)
Kako da skinete nadogradjene trepavice uz pomoc specijalnih skidaca za nadogradjene trepavice.
Komentara (53)
Kako do savrsenog tena uz bezbedno sunčanje
Komentara (2)
Da li ste se ikad zapitali sta nokti mogu da kazu o vama ili osobi koju ste upoznali?