Svi saloni lepote na jednom mestu
Nova lica L'OREAL - a
17-12-2011

Priznate svetske zvezde Jennifer Lopez i Beyonce su se perfektno snašle kao nova lica kozmetičke kuće L’oreal Paris. Televizijske reklame su uveliko uzele maha, a dve dive na najbolji način prezentuju kvalitet i širok spektar L’oreal-ovih proizvoda.

 

 

 

Po svemu sudeći L’oreal zaista zna da izabere zaštitna lica koja će ih prezentovati u najboljem svetlu. 

Poročitaj sve vesti >>
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (4)
Koreni aromaterapije dosežu u daleku istoriju. Moć aromaterapije je velika i pomaže u uklanjanju stresa.
Komentara (7)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.
Komentara (6)
Kako biste trebali na najbolji način da održavate nadogradjene trepavice
Komentara (1)
trajna šminka linija usana.
Komentara (24)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (6)
"Mladost je srećna, jer za nju postoji budućnost."-Gogolj. Ako ste u pubertetu, vreme je da se učite zdravim navikama za bezbrižno odrastanje.
Komentara (17)
Kozmetički preparati mogu imati jako negativni uticaj na ekologiju ako se nesavesno uništavaju, sa druge strane nije dokazano da imaju loše dejstvo na čoveka.
Komentara (0)
Zima ima svoje čari, ali i svoje mane. Zaboravite na ispucane usne, suvu kožu ruku i zaštitite kosu. Ukoliko želite da se spasite ispucanih usana, peta, osećaja suve kože, kao i da ostanete lepe i kada dodju topliji dani, pročitajte naše savete: